top of page

Valmennus- ja kilparyhmät lapsille ja nuorille

Valmennus- ja kilparyhmät  aikuisille

Valmennus- ja kilparyhmät kausi 2022-2023
Valmennus- ja kilparyhmiin sitoudutaan kokonaiseksi lukuvuodeksi: syys- ja kevätkaudeksi. 

 
Lasten ja nuorten valmennus- ja kilparyhmät:
Primejuniors - Primejuniors on SM-tasolla kilpaileva junioreiden Performing Arts - muodostelma ja pienryhmä.
Koreografina ja valmentajana Kimberly Idigpio. Ryhmä on suunnattu n.12-16-vuotiaille (2023 16-vuotta täyttävät). Ryhmän omat harjoitukset kaksi kertaa (90 min + 60 min) viikossa, lisäksi valinnaiset oheistunnit. Koetanssi 1.6.!


Intensive Juniorit - Junioreiden Intensiivi-ryhmä, jonka päälajina show & contemporary jazz. Ryhmä osallistuu kauden aikana muutamiin tanssitapahtumiin / kilpailuihin. Ryhmän oma tunti kerran viikossa (60 min), lisäksi yksi valinnainen oheistunti. Valmentajana Reija Laarne ja Saana Strömberg. Ei koetanssia, ryhmään voi ilmoittautua jo tanssia harrastaneet oppilaat. Ryhmä suunnattu n. 12-17-vuotiaille.

Tankotanssin valmennusryhmät - Tankotanssin valmennusryhmät on jaettu 2022-2023 kaudelle kolmeen ryhmään. Soolokisaajien ryhmät erikseen lapsille ja junioreille ja lisäksi showryhmä, jossa harjoitellaan ryhmäesityksiä. Valmentajana Henriikka Roo. Ei koetanssia - mikäli olet kiinnostunut ryhmistä, ota ensin yhteyttä: henriikka.roo@gmail.com
 
Aikuisten valmennus- ja kilparyhmät:
Primedancers- Primedancers on SM-tasolla kilpaileva Performing Arts - muodostelma ja pienryhmä.
Koreografina ja valmentajana Kimberly Idigpio. Ryhmä on suunnattu yli 16-vuotiaille. Ryhmällä yksi viikkotunti (120 min), lisäksi valinnaiset oheistunnit. Koetanssi 1.6.!


Intensive Aikuiset  - Yli 17-vuotiaille suunnattu tanssin intensiiviryhmä, jonka päälajina on nykytanssi sekä musikaalitanssi. Ryhmällä harjoitukset 2 x viikossa ( 2 x 90 min ) sekä yksi valinnainen oheistunti. Ryhmä tähtää taidetanssitapahtumiin ja työstää kauden aikana yhden pidemmän tanssiteoksen. Ryhmän valmentajina Joel Alalantela ja Hely Nylund. Kysy lisää: sanni@studiomove.fi! Ryhmään ei ole koetanssia, hakijat ovat yhteydessä Studioon sähköpostitse. Kerro sähköpostissa hieman tanssitaustastasi ja miksi haet ryhmään.

DANCEROUS - Dancerous on Studio Moven esiintyvä tanssiryhmä, jonka päälajeina on showtanssi ja heels. Ryhmään haetaan sähköpostitse: sanni@studiomove.fi. Kerro sähköpostissa hieman tanssitaustastasi ja miksi haet ryhmään. Ryhmä on yli 18-vuotiaille tanssijoille, joilla on jo vahva tanssitausta. Harjoitukset kerran viikossa ( 1 x 60 min).

PRIME´S - PRIME´S on +-31-vuotiaiden Performing Arts - muodostelma, joka tähtää IKM - kisoihin. Koetanssi lokakuussa 2022!

TWERKALICIOUS - Studio Moven Twerkin intensiiviryhmä +18-vuotiaille! Ryhmä harjoittelee kerran viikossa (1 x 90 min) ja lisäksi valinnaisilla oheistunneilla. Ryhmä esiintyy ja kilpailee kauden aikana. Valmentajana Iida Suuniitty. Koetanssi 22.5.!

Aikuisten pienryhmä-  Aikuisten +17-vuotiaiden Performing Arts - pienryhmä. Koreografina Jenny Strandberg. Ryhmä harjoittelee pääsääntöisesti kerran viikossa ja tähtää SM-karsintoihin keväällä 2023.  Pienryhmän oman viikkotunnin lisäksi tanssijoilta odotetaan oheistunnilla treenaamista kauden aikana aktiivisesti. Koetanssi 7.6.!

Kysy lisää!

bottom of page