top of page

Winter Intensive 6.-7.1.2024

Aloita vuosi 2024 tanssien! Kahden päivän intensiivileiri kokoaa yhteen tanssijat treenaamaan huippuopettajien johdolla.

Aikataulu:  
La - su 6.-7.1.2024 klo 12.30-15.30
Sokos Pori, pohjakerros

2 ryhmää:
- 11-13-vuotiaat
- +14-vuotiaat (ei yläikärajaa)

Ikäryhmät ovat suosituksia.

Ryhmät harjoittelevat seuraavia lajeja:
- Showtanssi
- Commercial
- Street
- Lyrical Jazz
- Jumps & Turns
- Nykytanssi

Hinta:
88e
Sisältää välipalan ja Studio Moven yllätyksellisen tuotepaketin.
Ilmoita vaatekoko ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen avataan 10.11.2023 9.00. Linkki päivitetään.


Opettajat:

Jenny Strandberg - Jenny Strandberg  on ammattilaistanssija ja koreografi. Kansainvälisen uransa aikana Jenny on lukuisten suomalaisten tanssiproduktioiden lisäksi esiintynyt Sugababesin sekä Euroviisuvoittaja NETTA:n taustatanssijana, päätanssijana Pohjoismaiden isoimmassa Dinnershowssa Wallmansilla Tukholmassa, sekä ensembletanssijana Bodyguard-musikaalin Euroopan-kiertueella sekä Tampereen Teatterin menestysmusikaalissa Anastasia.

Susanna Isotalo - Susanna Isotalo on menestynyt ja palkittu koreografi ja ammattitanssija. Susanna on koreografioinut lukuisia palkittuja tanssiteoksia sooloille, duoille, pienryhmille ja muodostelmille Performing arts - lajeissa. Susannalla on oma tanssikoulu Seinäjoella, Seinäjoen tanssiakatemia. 

Jenna Rautio - Jenna Rautio on tanssinut koko ikänsä eri tanssilajeja ja kuulunut lukuisiin eri kilpaileviin ja esiintyviin tanssiryhmiin. Tampereella Jenna opettaa Commercial & Heels - tanssitunteja ja tanssii tällä hetkellä perustajajäsenenä tanssiryhmä Heatedissa, joka on keikkaillut aktiivisesti erilaisissa tapahtumissa sekä artistien taustatanssijoina.

Sanni Nylund - Sanni Nylund on toiminut tanssinopettajana n. 15 vuotta Performing Arts - lajeissa. Sanni on Studio Moven toimitusjohtaja, jolle tanssi on elämäntapa. Sanni on toiminut koreografina ja valmentajana lukuisille eri tanssiryhmille aina MM-tasolla asti.  

Winter Intensive (1).png
bottom of page