IIDA SUUNIITTY 11.9.2021

Iida on 28-vuotias tamperelainen tanssija-tanssinopettaja. Tanssijana hän on esiintynyt ja kilpaillut lukuisissa eri tanssijoukkueissa aina SM-tasolla asti ja esiintynyt erilaisissa produktioissa ja artistien taustalla.  Tällä hetkellä Iida opettaa Movella lukuisia eri lasten, nuorten ja aikuisten ryhmiä ja luotsaa omaa Twerkin Intensiivi-ryhmää "Twerkalicious." Nyt Iida saapuu Turkuun opettamaan twerkin tekniikkaa ja koreografian! 

12.00-13.15 Twerk Tekniikka (Avoin taso)
13.15-14.30 Twerk Koreografia (Avoin taso)


Mitä twerk on?
Twerkkaus on alavartalopainotteista tanssia, joka keskittyy erityisesti pakaroiden ja lantion liikkeeseen. Twerk on lähtöisin afroamerikkalaisesta kulttuurista Pohjois-Amerikasta ja sen juuret yltävät Afrikkaan saakka.

Mitä kurssilla tehdään?
Kurssilla harjoitellaan rauhalliseen tahtiin Twerkin perusliikkeitä, kuten pakaroiden heristämistä, poppausta ja lantion iskuja.
Koreografiakurssilla hyödynnetään opittuja tekniikoita tanssisarjan muodossa, hip-hop musiikin tahdittamana.

Miksi Twerk?
Twerkkaus on parhaimmillaan voimaannuttavaa; liike saa sinut tuntemaan kehosi uudella tavalla ja näet itsesi uusin silmin. Twerkkauksessa juhlitaan kaikenlaisia vartaloita ja nautitaan siitä, mitä vartalolla voi tehdä.

Kuka voi twerkata?
Twerk ei katso ikää, sukupuolta, väriä, kokoa, seksuaalista suuntautumista tai kulttuurista taustaa. Twerk soveltuu kaikille lajista kiinnostuneille, eikä aiempaa tanssi- tai urheilutaustaa vaadita.
Saippuacenter, Artturinkatu 2, 3 krs.

1 x 75 min 25e
2 x 75 min 40e

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi maksetaan paikan päällä. Studiolla vain korttimaksu!

Varaa paikkasi: www.varaaheti.fi/studiomove > KURSSIT!


 
Nimetön suunn.malli (4).png
Nimetön suunn.malli (5).png

JENNY STRANDBERG 12.9.2021

Jenny Strandberg (FI) on Hollannissa asuva ammattilaistanssija ja koreografi. Kansainvälisen uransa aikana Jenny on lukuisten suomalaisten tanssiproduktioiden lisäksi esiintynyt Sugababesin sekä Euroviisuvoittaja NETTA:n taustatanssijana, päätanssijana Pohjoismaiden isoimmassa Dinnershowssa Wallmansilla Tukholmassa, sekä ensembletanssijana Bodyguard-musikaalin Euroopan-kiertueella.

15.30-16.45 Jazz Fusion Jatkotaso

Jazz Fusion -kurssi yhdistelee jazzin eri tyylilajeja. Tunnilla keskitytään musikaalisuuden, liikelaajuuksien ja -dynamiikan sekä persoonallisuuden löytämiseen tanssissa. Tunti koostuu alkulämmittelystä ja koreografiasta. Tunti sopii niin jatkotason junioreille kuin aikuisillekkin. 25e.

16.45-17.45 Tanssijan kehonhuolto ja tanssitekniikka Avoin taso

Kehonhuolto- ja tekniikkatunti soveltuu kaikille tanssijoille ja akrobaateille. Tunnilla tutustutaan Jennyn kehonhuolto- ja tekniikkametodeihin, jotka edistävät jokaisen liikkujan turvallista ja terveellistä harjoittelua. Soveltuu niin junioreille kuin aikuisillekin. 20e.

17.45-19.00 Commercial (Heels) Koreografiatunti Jatkotaso (*korot vapaaehtoiset.)

Pitkän ja menestyksekkään kaupallisen tanssijan uran luonut Jenny opettaa sähäkän ja haastetta antavan commercial dance - koreografian. Tunnilla tehdään hyvät alkulämmittelyt ja harjoitellaan koreografia, joka vie jokaisen tanssijan mennessään! Suunnattu +15-vuotiaille. 25e.


 
Saippuacenter, Artturinkatu 2, 3 krs.

1 x 75 min 25e
1 x 60 min 20e
Kaikki kurssit yhteensä 55e.

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi maksetaan paikan päällä. Studiolla vain korttimaksu!

Varaa paikkasi: www.varaaheti.fi/studiomove > KURSSIT!


 
image2 (2).jpeg