IIDA SUUNIITTY
16.10.2021, 13.11.2021, 11.12.2021

Iida on 28-vuotias tamperelainen tanssija-tanssinopettaja. Tanssijana hän on esiintynyt ja kilpaillut lukuisissa eri tanssijoukkueissa aina SM-tasolla asti ja esiintynyt erilaisissa produktioissa ja artistien taustalla.  Tällä hetkellä Iida opettaa Movella lukuisia eri lasten, nuorten ja aikuisten ryhmiä ja luotsaa omaa Twerkin Intensiivi-ryhmää "Twerkalicious." Nyt Iida saapuu Turkuun opettamaan twerkin tekniikkaa ja koreografian! 

12.00-13.15 Twerk Tekniikka (Avoin taso)
13.15-14.30 Twerk Koreografia (Avoin taso)


Mitä twerk on?
Twerkkaus on alavartalopainotteista tanssia, joka keskittyy erityisesti pakaroiden ja lantion liikkeeseen. Twerk on lähtöisin afroamerikkalaisesta kulttuurista Pohjois-Amerikasta ja sen juuret yltävät Afrikkaan saakka.

Mitä kurssilla tehdään?
Kurssilla harjoitellaan rauhalliseen tahtiin Twerkin perusliikkeitä, kuten pakaroiden heristämistä, poppausta ja lantion iskuja.
Koreografiakurssilla hyödynnetään opittuja tekniikoita tanssisarjan muodossa, hip-hop musiikin tahdittamana.

Miksi Twerk?
Twerkkaus on parhaimmillaan voimaannuttavaa; liike saa sinut tuntemaan kehosi uudella tavalla ja näet itsesi uusin silmin. Twerkkauksessa juhlitaan kaikenlaisia vartaloita ja nautitaan siitä, mitä vartalolla voi tehdä.

Kuka voi twerkata?
Twerk ei katso ikää, sukupuolta, väriä, kokoa, seksuaalista suuntautumista tai kulttuurista taustaa. Twerk soveltuu kaikille lajista kiinnostuneille, eikä aiempaa tanssi- tai urheilutaustaa vaadita.
Saippuacenter, Artturinkatu 2, 3 krs.

1 x 75 min 25e
2 x 75 min 40e

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi maksetaan paikan päällä. Studiolla vain korttimaksu!

Varaa paikkasi: www.varaaheti.fi/studiomove > KURSSIT!


 
Nimetön suunn.malli (4).png
Nimetön suunn.malli (5).png