Studio Move – tanssi-, akrobatia- ja liikuntakoulu kaikille!

Studio Moven tarina

Studion Moven tarina sai alkunsa jo vuonna 2005 Tampereella, kun lähes koko ikänsä intohimoisesti tanssia harrastanut Anna Sillanpää perusti oman tanssikoulun. Anna halusi luoda paikan, jossa tanssia voisivat harrastaa aivan kaikki, ikään tai aiempaan tanssikokemukseen katsomatta.

Kunnianhimoinen tavoite toteutui paremmin kuin nuori Anna ehkä osasi unelmoidakaan: perheyrityksenä toimivalla Studio Movella on tällä hetkellä yhteensä useampi toimipiste neljässä eri kaupungissa: Tampereella, Ylöjärvellä, Turussa ja Porissa. Kouluissa työskentelee yli 60 ohjaajaa. Oppilaina on niin vasta-alkajia, aktiivitanssijoita kuin myös kilpaharrastajia, ja opetettavia lajeja on kymmeniä.

Ylöjärvi

Ylöjärvellä toimintaa on ollut alusta asti. Omat toimitilat Ylöjärven Teollisuustiellä otettiin käyttöön Tammikuussa 2018. Toimintaa vetämässä Annan kanssa yhdessä on Ylöjärveläinen Riia Mattila.

 

 

Tanssi on elämäntapa

Studio Moven ydinajatuksena on alusta lähtien ollut rakkaus tanssimiseen ja liikkumiseen. Tanssi on meille elämäntapa. Koulumme haluaa tarjota ennen kaikkea elämyksellisiä tanssitunteja, joilla jokainen pääsee onnistumaan, oppimaan uutta ja mikä tärkeintä, nauttimaan tanssimisesta. Tarjoamme monipuolista ja tasokasta opetusta kaiken ikäisille aina aloittelijoista edistyneisiin, kilpatasolle asti.

Kun keho liikkuu, myös mieli vapautuu. Meille on tärkeää, että oppilaamme pääsevät tanssimalla toteuttamaan itseään – ja halutessaan myös esiintymään. Tanssin kautta saavutettu esiintymiskokemus ja –varmuus rikastuttavat ja hyödyttävät myös muilla elämän saroilla. Tanssi kasvattaa, monella tavalla!

Eikä koskaan ole liian myöhäistä aloittaa ja oppia uutta, etenkin kun sen tekee hyvässä ohjauksessa. Siksi meillä on myös aikuisille paljon pienryhmäohjausta, sillä oikean tekniikan turvaamiseksi ja kehittymisen edistämiseksi ohjaajan on hyvä olla aina lähettyvillä. Myös yksityistunteja on saatavilla, kaikissa lajeissa.

Uusia aluevaltauksia

Se, mikä alkoi vuonna 2005 pelkkänä tanssikouluna, on tänään paljon muutakin. Tarjontamme on viime vuosina laajentunut kovaa vauhtia myös akrobatian ja kehonhuollon puolelle. Akrobatiakoulussamme perehdytään tankotanssin ja ilma-akrobatian saloihin, sen lisäksi tarjolla on nykyään myös joogaa, pilatesta, kehonhuoltoa ja syvävenyttelyä. Hurjaa, haastavaa ja huoltavaa – rinta rinnan, hyvässä harmoniassa.

Siinä missä osalle tanssi on vain rakas harrastus, joillekin se on vielä enemmän. Primeakatemia on Studio Moven erityinen kilpavalmennuksen koulutusohjelma, jossa otamme tanssijat huomioon myös yksilöinä, eikä pelkästään joukkueena.

“Se tunne, kun onnistut ja löydät uuden tavan liikkua. Että oivallat, edistyt ja samalla nautit. Sitä fiilistä haluamme tarjota oppilaillemme.
Uskon vakaasti, että kun asioita tekee rakkaudella, niissä myös onnistuu.”

Anna Sillanpää, Studio Moven perustaja ja toimintavastaava.

 

 

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Osoite

Teollisuustie 1,
33470 Ylöjärvi

Sähköposti

ylojarvi@studiomove.fi