Ylöjärven toimipisteessämme toimii hoitohuone jossa saat tasokasta ja ammattitaitoista hierontaa.

Hieronta rentouttaa lihaksia ja mieltä.

Hieronta lievittää lihasjännitystä ja stressiä, rentouttaa lihaksia ja vilkastuttaa pintaverenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Lisäksi hieronta edistää kuona-aineiden poistumista kudoksista ja hapen pääsyä kudoksiin, jolloin usein myös kipu lievittyy.

Hoitoihin sisältyy aina myös lihashuollon, liikunnan ja ravitsemuksen neuvontaa ja ohjausta. Ammattitaitoisessa ohjauksessa saat eväät kokonaisvaltaiseen hyvään oloon! Hierontakäynnin alussa selvitetään hierontaan tulon syy.

Hierontaan kannattaa tulla jos: 

Riia Mattila

“Olen Tampereen urheiluhierojakoulusta valmistunut koulutettu hieroja. Klassisen hieronnan lisäksi minulla on myös urheiluhierojan koulutus. Aiemmalta koulutukseltani olen sairaanhoitaja ja työskentelin yksityisessä terveydenhuollossa monenlaisissa eri tehtävissä, kuten asiakaskohtaamisen valmentajana. Halusin ryhtyä hierojaksi, jotta voisin auttaa ihmisiä konkreettisesti ja kokonaisvaltaisesti. Minulle on luontaista motivoida ja innostaa asiakkaita sekä omatoimiseen lihashuoltoon että kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tavoitteena hieronnassa on saada lihashuollon avulla asiakkaan keholle hyvä, aiempaa parempi olo. Toivon, että asiakkaille jää myös motivoitunut olo ja hyvä fiilis, niin hoidosta kuin tapaamisesta!”

Hinnasto
Yksittäinen hieronta Viiden kerran paketit
60min 50 € 5 x 60min 225 €
90min 70 € 5 x 90min 300 €
Alennukset
Opiskelijat -10%
Eläkeläiset -10%
Studio Move oppilaat -10%

Ajanvaraukset hierontaan  varausjärjestelmästämme.

Alta löydät kuvia tiloistamme:

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Osoite

Teollisuustie 1,
33470 Ylöjärvi

Sähköposti

ylojarvi@studiomove.fi