RAKAS – SINÄ LENNÄT!

Tule mukaan lajin vauhdikkaaseen maailmaan jossa lentäminen on mahdollista!

AcroYoga yhdistää treeniin voimaharjoittelua, joogaa ja pariakrobatiaa. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse!

Lue täältä Ylen kirjoitus lajista.

Studio Movella lajin saloihin pääsee mukaan Teemun opastuksella.

Ylöjärven studiollamme Acroyogaa on tarjolla osoitteessa Teollisuustie 1, 33470 Ylöjärvi.

Sään salliessa järjestämme myös kursseja ulkona.

Tervetuloa mukaan tutustumaan huippulajiin, tule parin kanssa tai ilman!

Ohjaajaesittely

Teemu Leppänen

Olen harrastanut akrobatiaa monia vuosia ja opiskellut/opetellut pariakrobatiaa, acroyogaa ja käsilläseisontaa. Olen harrastanut monta vuotta erilaisia kamppailulajeja ja treenannut pitkään kuntosalilla tavoitteellisesti, mutta vaihtanut myöhemmin perinteisen treenaamisen toiminnalliseen harjoitteluun ja liikkeisiin, joka tukee hyvin akrobaattista harrastusta. Olen ohjannut ja opettanut erilaisia ryhmiä mm. kamppailulajeissa, sirkuksessa, liikunnanopettajana sekä opettanut pariakrobatiaa ja acroyogaa workshopeissa. Minulla on aina ollut halu kehittää itseäni ja oppia uutta sekä tapana haastaa itseäni jatkuvasti monella eri tapaa. Viimeisimpinä aluevaltauksina mm. taikuus ja jongleeraus. 

Olen valmistunut nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi, seksuaalineuvojaksi ja toimin ammattivalokuvaajana toiminimellä Teemu Leppänen Photography. Olen opiskellut myös paljon kummunikaatiota sen kaikissa muodoissa kuten harrastuksissa, parisuhteessa ja työssä sekä opetellut viittoma- ja elekieltä.
Pariakrobatiassa kommunikointi on ehdottoman tärkeää ja osana turvallisuutta. Tunneillani lisätäänkin itseensä ja toiseen luottamista sekä opetellaan eri tapoja kommunikoida parin kanssa.
Opettajana olen mm. rauhallinen, rento ja kannustava sekä tarkka linjoista, tekniikasta ja kokonaisvaltaisesta esiintyvyydestä. Tunneilleni on helppo tulla ja pääset sielä kokeilemaan ja oppimaan uutta ja haastamaan itseäsi.

Fiia & Teemu / Kuva: Mikko Karsisto

Like:
Date:
29/12/2017
Categories:
Akrobatia
Author:
admin

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Osoite

Teollisuustie 1,
33470 Ylöjärvi

Sähköposti

ylojarvi@studiomove.fi