Polttarit

Polttariporukoille tarjoamme vauhdikasta ohjelmaa Ylöjärvellä ja Tampereella!

Tankotanssi on samalla hauskaa ja haastavaa, kokeile ryhmäsi kanssa erilaisia pyörähdyksiä sekä istumista ja seisomista tangolla. Miespolttariporukoille sisällytämme staattisia voimaliikkeitä ja tuntikokonaisuus katsotaan miehille haastavaksi. Naisille on myös mahdollisuus tankotanssituntiin lisätä Burlesque-tanssikoreografiaosuus!

Ilmajooga rentouttava kokonaisvaltainen kehonhuoltotunti jossa käytetään apuna katosta roikkuvaa kangasta. Lopuksi pussiin voidaan käpertyä loppurentoutukseen. Tunti voidaan myös pitää vauhdikkaampana temppuilutuntina!

Teematanssitunti on hyvin suosittu polttariohjelma! Jos ryhmälläsi on valittuna teema polttareille tai teillä on tiedossa morsiamen lempiartisti tai suosikkimusiikki niin voimme rakentaa sen ympärille tanssitunnin. Suunnittelemme ryhmällenne sopivan koreografian! Unohda tylsät tekniikkapainotteiset tanssitunnit, hauskaa ja vauhdikasta menoa on luvassa! Suosituimmat teemat: 90-luku, 70&80-luku, Abba, Madonna, Michael Jackson, Spice Girls, Backstreet Boys, Britney Spears… Suosituimmat lajit: Burlesque, Hip Hop, Baletti, Reggaetón, Twerk, Vogue….

Korkokenkäkävelykurssi on hyödyllinen kurssi jokaiselle naiselle! Kaikkiin tuntikokonaisuuksiimme voidaan yhdistää mallitoimiston järjestämä korkokenkäkävelykurssi. Opi kävelemään kauniisti ja ryhdikkäästi

Yksityistunnit alk. 115€ koko ryhmälle!

Lisätietoja ja tarjouspyynnöt: sanni@studiomove.fi

 

Tervetuloa pitämään hauskaa yhdessä ja muuttamaan askeleenne tanssiksi!

Pyydä Tarjous
Kerro lisää budjetista, päivämäärästä, teemasta, osallistujamäärästä....
Palvelut joista olet kiinnostunut *

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Osoite

Teollisuustie 1,
33470 Ylöjärvi

Sähköposti

ylojarvi@studiomove.fi