Täältä löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.
Mikäli et saanut vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä toimistoomme: office@studiomove.fi.

Lukukausitunneillemme voit osallistua kokeilukerralle. Kauden alussa, ensimmäisellä viikolla on voimassa ilmainen kokeilukerta. Tämän jälkeen kokeilukerralle voi osallistua 15€:n kertamaksulla. Kertamaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli oppilas jatkaa kokeilukerran jälkeen erääntyy lukukausimaksu normaalisti.

Irtotunneille voit osallistua kertamaksulla. Irtounneillemme varataan paikka varausjärjestelmästämme.

Lukukausitunnit

Lukukausitunnit ovat syyskauden ja kevätkauden mittaisia tunteja joihin toivotaan säännöllistä osallistumista. Opetus etenee tunti tunnilta.

Irtotunnit

Irtotuntimme ovat aikuisille suunnattuja Drop-in-tunteja jolloin mukaan voi tulla koska tahansa. Irtotunneillemme varataan aina paikka varausjärjestelmästä.

Lukukausitunneille voit ilmoittautua mukaan TÄÄLTÄ.

Irtotuntien varausjärjestelmään pääset varaamaan paikkasi tunneille TÄÄLTÄ.

Lukukausitunnit

Kesken kauden voi tulla mukaan mikäli ryhmässä on tilaa ja kausi ei ole liian pitkällä. Suurimmalla osasta tunneilla harjoitellaan koreografiaa esityksiä varten ja tällöin loppukaudesta ei kannata enää osallistua. Suosittelemme kysymään toimistoltamme lisätietoja: office@studiomove.fi. Mikäli näytökseen on enää alle kuukausi suosittelemme odottamaan seuraavaa alkavaa kautta, jolloin oppilas pääsee parhaiten mukaan.

Irtotunnit

Irtotuntimme ovat suunnattuja aikuisille, yli 15-vuotiaille. Mukaan voi tulla koska vaan. Mikäli sinun on tarkoitus osallistua välinetunneillemme, esimerkiksi tankotanssiin ja ilma-akrobatiaan, suosittelemme valitsemaan itsellesi sopivan tason. Mikäli olet aloittelija suosittelemme aloittamaan start-tason tunneista! Järjestämme kesäisin irtotunteja myös lapsille ja nuorille, tervetuloa!

Tanssitunnit

Lasten tunneille suosittelemme mukavia tanssivaatteita sekä juomapulloa sekä nahkapohjaisia tossuja. Balettitunneille Vaatetuksen voit aina tarkistaa omalta tanssinopettajaltasi kauden alussa.

Tankotanssi

Tankotanssiin tarvitset lyhyet shortsit sekä esimerkiksi hihattoman topin. Alkulämmittelyihin ja loppuvenyttelyihin voit ottaa shortsien päälle pitkät housut ja tarvittaessa pitkähihaisen. Vaatteissa ei saisi olla metalliosia tai muita jotka voisivat osua tankoihin. Kaikki sormukset, kellot ja korut tulee poistaa tuntien ajaksi sillä ne vahingoittavat tankojen pintaa ja voivat vahingoittaa tankotanssijaa. Lisäksi tangon pyyhkimiseen suosittelemme omaa pientä pyhettä.

Ilmajooga / Ilma-akrobatialajit

Ilma-akrobatiaa, Aerial Silks, Aerial Ring ja ilmajoogaan tulisi olla aina pitkähihainen sekä pitkät joustavat housut (esim. leggingsit.) Vahvoja hajusteita ei saa käyttää. Kaikki sormukset, kellot, korut tulee poistaa tuntien ajaksi sillä ne voivat olla vaarallisia oppilaille sekä välineille. Mm. ilmajoogakankaat ovat hyvin herkkiä koruille.

Jooga / Pilates

 

Lukukausitunnit

Lukukausituntien poissaoloja voi korvata toisella sopivan tason tunnilla. Suosittelemme kysymään etukäteen lupaa osallistumiselle toimistoltamme: office@studiomove.fi. Näin opettaja osaa varautua!

Irtotunnit

Irtotunneillamme on voimassa erilliset säännöt koskien poissaoloja / peruuttamattomia tunteja. Voit perua osallistumisesi aina 24h ennen alkavaa tuntia.

Lukukausimaksun voi halutessaan saada useampaan erään. Tällöin laskutuksesta tulee sopia erikseen laskutuksen kanssa etukäteen: katrin@studiomove.fi.

Yksityistunti on oivallinen tapa kehittyä ja saada henkilökohtaista palautetta opettajaltasi! Yksityistunteja järjestetään yksittäisille henkilöille mutta myös ryhmille. Järjestämme yksityistunteja kaikissa lajeissa. Hinta vaihtelee tuntimäärän ja lajin mukaan.

Työporukoille, polttariporukoille, koululaisryhmille ja muille järjestämme myös yksityistunteja.

Yksityistunteja voit tiedustella: sanni@studiomove.fi

Primeakatemia

Primeakatemia on tanssijoille suunnattu kilpavalmennusohjelma joka toimii Tampereella. Ryhmät kilpailevat ja esiintyvät akttivisesti. Ryhmiä on tarjolla heti 5-vuotiaista aina aikuisten ryhmään asti. Primeakatemia sopii sinulle joka olet jo harrastanut tanssia aikasemmin tai esimerkiksi voimistelua kilpatasolla. Primeakatemiaan järjestetään koetanssit vuosittain. Kesken kauden otamme mukaan myös lahjakkaita tanssijoita. Voit lukea lisätietoja Primeakatemiasta TÄÄLTÄ. Lisätietoja: primeakatemia@studiomove.fi

Valmennusryhmät

Valmennusryhmät ovat matalan kynnyksen koulutusohjelma joka tähtää tanssijoiden kehittämiseen pitkällä tähtäimellä. Ryhmät esiintyvät ja kilpailevat mutta koulutusohjelma on huomattavasti kevyempi Primeakatemiaan verrattuna. Valmennusryhmiin voi tulla mukaan kauden alussa, paikkoja voi tiedustella myös kesken kauden. Ryhmät harjoittelevat kaksi kertaa viikossa, ja tanssijat voivat lisäksi valita oheislajeja tekniikan ja ilmaisun kehittämiseksi. Ryhmät toimivat Tampereen keskustassa. Lue lisää valmennusryhmistämme.

Tankotanssin kilpavalmennus

Koulumme järjestää myös yksilöllistä kilpavalmennusta tankotanssissa junioreille sekä aikuisille ja sitä on mahdollista järjestää myös Ylöjärvellä. Kysy lisää: ylojarvi@studiomove.fi.

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Osoite

Teollisuustie 1,
33470 Ylöjärvi

Sähköposti

ylojarvi@studiomove.fi