top of page

Acerca de

Kuinka aloitan?

Uusi oppilas / Opas aloittelijalle

 

Aikuisten irtotunnit

Irtotunneilla voit käydä satunnaisesti tai säännöllisesti, harrasta silloin kun sinulle sopii! 

Irtotunneille varataan etukäteen paikka varausjärjestelmästämme, samasta järjestelmästä voit ostaa myös kortin kohdasta “prepaid-kortit”. Voit valita eri korttivaihtoehdoista itsellesi sopivan. Kortin voi myös ostaa paikan päältä.

 

Oletko haaveillut uuden lajin aloittamisesta?

Start- tunnit ovat irtotunteja joissa aloitamme täysin alkeista, sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista taustaa, tule sellaisena kuin olet!

  • Dance Start - Tanssin alkeet

  • Pole Start - Tankotanssin alkeet

  • Aerial Ring Start - Rengastrapetsi alkeet

  • Aerial Silk Start - Silkkien alkeet

Lisäksi paljon tunteja jo kokeneille harrastajille! 


Irtotuntimme ovat suunnattuja aikuisille, ikäraja tunneille on 15-vuotta.

Vaatetus tunneille

 

Juomapullon lisäksi suosittelemme seuraavia varustuksia:

 

Dance Start - Tanssin alkeisiin voit valitse itsellesi sopivat vaatteet, esimerkiksi pitkät mukavat joustavat housut sekä joustava toppi, sukat tai kevyet tanssitossut.

 

Pole Start - Tankotanssin alkeisiin mukavat lyhyet shortsit, joustava mukava toppi sekä oma pyyhe tangon pyyhkimistä varten. 

Aerial Ring Start sekä Aerial Silk Start-  Rengastrapetsin sekä silkin alkeisiin varusteiksi pitkät ihonmyötäiset housut, pitkähihainen ihonmyötäinen paita sekä sukat. Korut jätetään pois. 

 

Aikuisten lukukausitunnit

Studiomme tarjoaa laajan valikoiman lukukausitunteja. Lukukausitunnit ovat syys- tai kevätkauden mukaisia tunteja johon osallistutaan lukukausimaksulla. Opetus ja koreografia tunneilla etenee tunti tunnilta ja ryhmään sitoudutaan mukaan syys- ja kevätlukukaudeksi. Lukukausitunneille ilmoittaudutaan mukaan kauden alussa, vapaita paikkoja voi tiedustella myös kesken kauden toimistoltamme: office@studiomove.fi.

Lasten tunnit

 

Tanssikoulumme tarjoaa tanssitunteja ja tanssiakrobatiatunteja lapsille ja nuorille.

Lukujärjestyksen mukaiset tunnit ovat syys- ja kevätkauden pituisia ja niihin ilmoittaudutaan mukaan nettisivujemme kautta. Kesäisin järjestämme myös kursseja. 

 

Mikäli haluat lisätietoja sopivasta ryhmästä lapsellesi ota yhteyttä toimistoomme: office@studiomove.fi, autamme mielellämme! Toiveiden mukaan järjestetään myös yksityistunteja sekä tanssisynttäreitä.

 

Koulumme järjestää myös kilpavalmennusta kaikissa lajeissa, kysy lisää kilpavalmennuksesta: sanni@studiomove.fi

Vaatetus lasten tunneille

 

Juomapullon lisäksi suosittelemme seuraavia varustuksia:

 

Tanssitunnit - Tanssitunneille voit valita vapaasti itselle sopivat, mukavat ja joustavat vaatteet, esimerkiksi pitkät mukavat joustavat housut sekä joustava toppi, sukat tai kevyet tanssitossut. Hiukset kiinni.

 

Pole Kids & Pole Juniors - Lasten ja nuorten tankotanssitunneille vaatetukseksi mukavat lyhyet shortsit, joustava mukava toppi sekä oma pyyhe tangon pyyhkimistä varten. Hiukset kiinni. Kaikki korut otettava pois tuntien ajaksi.

 

Aerial Kids & Aerial Juniors-  Lasten ja nuorten ilma-akrobatiatunneille varusteiksi pitkät ihonmyötäiset housut, pitkähihainen ihonmyötäinen paita sekä sukat. Hiukset kiinni. Kaikki korut otettava pois tuntien ajaksi. 

Kysy lisää!

Ota yhteyttä - vastaamme mahdollisimman pian!

Kiitos viestistä!
bottom of page