Porin opettajat

”Olen pienestä pitäen tykännyt urheilusta, ja aloitinkin tanssin jo 5-vuotiaana. Pesäpalloa kerkesin harrastamaan myös 8 vuotta, mutta loppujen lopuksi tanssi vei minut mukanaan. Lajejani ovat pääasiassa flamenco ja nykytanssi, mutta myös balettia sekä latino showta olen harrastanut. Latino showsta minulta löytyykin kaksi sm-hopeaa.

Tanssissa parasta on rytmi, itsensä ilmaiseminen, liikunta, yhdessä tekeminen sekä itsensä haastaminen. Aloitin Studio Movella opettajana syksyllä 2015, ja siitä lähtien olen pitänyt lasten tunteja. Haluan että tunneillani kaikki pääsevät liikkumaan ja haastamaan itseään, kehittyvät sekä onnistuvat, kannustavat toisiaan ja pidetään yhdessä hauskaa! ”

vilma.jpg
venla.jpg
eveliina.jpg
eeelina.jpg

Venla

Vilma

eveliina

elina

laura.jpg

Laura

anna.jpg

anna

katri.jpg

 Ennen tankotanssista innostumista  nyrkkeilin ja voitin myös yhden Suomen mestaruuden. Tankotanssiin rakastuin heti ensimmäisestä tunnista alkaen ja sitten se onkin vienyt mukanaan. Aloitin v. 2014 tammi-helmikuussa tankotanssin pienen liikunnallisen ja koulujen aikaisen tauon jälkeen ja yllätyin kuinka hauskaa tankoilu on. Tykkään kokeilla uutta ja on ihana nähdä oppilaiden onnistumisen ilo!

00000.png
katja.jpg

Tankotanssin ohjaamisen aloitin Porin Studio Movella kesällä 2013. Ohjaajana olen perusteellinen, kannustava, auttava ja jokaisen huomioonottava. En luonnehtisi itseäni vaativaksi, mutta kannustan oppilaita ylittämään itsensä ja kannustan menemään mukavuusalueiden ulkopuolelle. Kun oppilas ei mene sieltä mistä aita on matalin, vaan ylittää itsensä, hän kehittyy nopeammin ja saa arvokkaita oppimiskokemuksia. Haluan myös, että tuntini ovat rentoja ja hauskoja ilmapiiriltään ja että sali olisi kuin toinen koti, jossa kuitenkin jokainen voi kehittyä omaan tahtiinsa.
Ohjaan tankotanssin kaikkia tekniikkatasoja, tankotanssitaiteilijoiden valmennusryhmää, rengastrapetsia sekä toimin Porin vastaavana.
Kolmen lapsen äitinä, ikääkin mittarissa sekä monia sairauksia ja leikkauksia läpikäyneenä olen loistava esimerkki siitä, että kuka tahansa pystyy oppimaan halutessaan ikään, kokoon, urheilutaustaan tai sukupuoleen katsomatta. Tervetuloa tunneilleni!”

"Olen 3-vuotiaana aloittanut liikunnan eri jumppakerhojen kautta ja niissä viihdyin muutamia vuosia. 6-vuotiaana äitini bongasi Studio Moven, ja siitä lähtien olen kuulunut heidän riveihinsä, sillä tanssi vei sydämeni kokonaan. Pääasiassa olen tanssinut aina showtanssia ja välillä siihen on mahtunut myös discoa. Tanssin myös SM-kisajoukkeessa, Primeakatemiassa, kävimme monipuolisesti esiintymässä sekä kilpailemassa. 13-vuotiaana aloitin myös apuohjaajana Studio Movella. Olen ohjannut ryhmia alkeisryhmistä aina kisaryhmiin asti. Alun perin olen Tampereen toimipisteestä mutta 2017 kesällä siirryin Poriin. Minun tunneillani on positiivinen ja kannustava ilmapiiri, ja kaikki oppiminen käy ilon kautta! Tervetuloa tunneilleni oppimaan!"

katri

iida

katja

Minulla ei ole minkäänlaista aikaisempaa tanssi- tai voimistelutaustaa (vain elämänmittainen etärakkaussuhde sirkusakrobatiaan), jonka lisäksi aloitin harrastamisen vasta 36-vuotiaana. Olen siis elävä esimerkki siitä, että tankotanssi ja ilma-akrobatia sopivat kaikille, kun vain motivaatio on kohdallaan ja malttaa antaa itselleen aikaa oppia juuri omalla tahdillaan. Minulle on tärkeää, että treenaaminen on hauskaa, vaihtelevaa, ja saa ylittää ja yllättää itsensä. Toisaalta olen myös tarkka oikeasta suoritustekniikasta, jotta liikkeistä saa näyttäviä ja keholle turvallisia.”