top of page

Kuukausijäsenyys

Etsitkö uutta monipuolista harrastusta?

Irtotuntien kuukausijäsenenä voit harrastaa rajattomasti Studio Moven irtotunneilla!
Kuukausijäsenenä harrastat edullisesti ja monipuolisesti.
Samalla jäsenyydellä voit osallistua kaikille varausjärjestelmän tunneille:
tanssitunnit, tankotanssi, ilma-akrobatia, ilmajooga, kehonhuolto...


Irtotunnit mahdollistavat monipuolisen harrastamisen juuri silloin
kuin Sinulle sopii! Tunnit suunnattu aikuisille. Ikäraja 15 - vuotta. 


Irtotunneille varataan paikka aina etukäteen: www.varaaheti.fi/studiomove
 
Voit liittyä jäseneksi maksamalla ensimmäisen erän netissä:
Ota tämän jälkeen yhteyttä toimistoomme office@studiomove.fi.

 
LADIES.jpeg

Kuukausijäsenyys BASIC 120,00€ / kk

Basic- jäsenyys sisältää osallistumisen kaikille irtotunneillemme rajattomasti Tampereen tai Ylöjärven toimipisteessä. (1 toimipiste) Jäsenyys on voimassa vähintään 12 kk, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. 

wel-photo_edited.png

Kuukausijäsenyys DIAMOND 130,00€ / kk

Diamond – jäsenyys sisältää osallistumisen kaikille irtotunneillemme rajattomasti kaikissa toimipisteissämme. Lisäksi jäsenyys sisältää tuotepaketin sekä oikeuden tuoda yhden vapaavalintaisen ystävän kerran kuukaudessa mukanasi tunnille!

Jäsenyys on voimassa vähintään 12 kk, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. 

KUUKAUSIJÄSENYYS SÄÄNNÖT

STUDIO MOVE Sopimusehdot jäsenille                                          30.11.2023

Irtotuntien jäsenyys

 

Liittymällä jäseneksi hyväksyt sopimuksen ehdot ja sitoudut noudattamaan Studio Moven ajanvarausehtoja ja -käytäntöjä.

​​

1. Jäsenyys katsotaan alkavaksi, kun ensimmäinen kuukausi on maksettu nettisivujemme kautta tai suoraan toimistolla. Toimistomme aktivoi jäsenyyden kun oppilas toimittaa kuitin tiedot toimistollemme: office@studiomove.fi. Tämän jälkeen jäsenyydestä lähetetään lasku kerran kuussa asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. Varausjärjestelmään lisätään henkilökohtainen prepaid - kortti, jolloin korttia ei tarvitse kantaa mukana fyysisesti. Jäsenyyden voi aloittaa mistä päivästä alkaen tahansa. Jäsenyyden kesto on vähintään 12kk jonka jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassa olevana yhden kuukauden irtisanomisajalla Huomioithan Studiomme aukioloajat.

 

2. Jäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää tai vuokrata toiselle henkilölle. Jäsenkorttia ei saa luovuttaa toisen käyttöön. Mikäli Studio Move havaitsee kortin väärinkäytöksiä, on sillä oikeus päättää jäsenyys välittömästi ja periä jäseneltä 100 euron sopimusrikkomusmaksu. Mikäli jäsenyys on päätetty väärinkäytöksen takia, Studio Movella ei ole velvollisuutta palauttaa maksettuja maksuja jäsenelle.

Studio Move voi harkintansa mukaan joko keskeyttää tai päättää jäsenyyden maksamattomien jäsenmaksujen tai sopimattoman käytöksen vuoksi.

Studio Movella on oikeus siirtää maksamattomat laskut perintään.

Jos  kuukausimaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, on Studio Move oikeutettu siirtämään maksun perimisen toiselle taholle ja maksuun lisätään mahdolliset muistutus- ja perintäkulut.

 

3. Kuukausimaksu suoritetaan yhteensä vähintään kahtenatoista (12) peräkkäisenä kuukautena, tämä jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi kuukausittain ilman erillistä ilmoitusta. 12 kk:n jälkeen jäsenyyden voi irtisanoa yhden kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla. Irtisanoutuminen tulee tehdä kirjallisesti toimistollemme kuukauden viimeiseen päivään mennessä. Tällöin veloitamme vielä seuraavan kuukauden jäsenmaksun ja jäsenyys on voimassa vielä ko. kuukauden. Sopimuksen irtisanominen on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen: office@studiomove.fi. Jos asiakas haluaa irtisanoa sopimuksen ennen jäsenkauden loppumista (12 kuukautta), asiakas suorittaa irtisanomismaksuna kolmen kuun kuukausimaksujen mukaisen summan.

 

4. Jäsenyyteen kuuluvat kaikki normaalihintaiset, säännöllisesti tarjottavat irtotunnit. Kurssit ja workshopit ovat lisämaksullisia palveluita, jotka eivät kuulu hintaan. Kursseihin on mahdollisuuksien mukaan tarjolla jäsenillemme alennushintoja.

Saat käydä rajattomasti Studio Moven irtotunneilla, jotka löytyvät osoitteesta www.varaaheti.fi/studiomove. Jäsenyys on voimassa sen kaupungin irtotunteihin, joihin kortin ostaa. (Tampere, Ylöjärvi tai Pori). Diamond- jäsenyys oikeuttaa käymään vapaasti eri toimpisteiden irtotunneilla, ilman rajoituksia (sisältäen Tampereen, Ylöjärven ja Porin toimipisteiden irtotunnit).


 

5. Studio Moven loma-ajat.

Studio Move tiedottaa loma-ajoista aina hyvissä ajoin nettisivuillaan.

Tunteja ei järjestetä pyhäpäivinä. Studio Move lomailee koulujen talviloma- ja syyslomaviikon sekä lisäksi ilmoitetut joulu- sekä kesäloman. Kesäkaudella irtotunteja ei järjestetä viikonloppuisin. Lomaviikkoja ei korvata erikseen.

 

6.1. Tuntien toteutuminen

Tunnit toteutuvat, kun osallistujia on vähintään 4. Mikäli tunti peruuntuu, ilmoitetaan tästä 24h ennen tunnin alkua asiakkaalle sähköpostitse.

 

6.2. Tuntien peruminen kuukausijäsenille

Asiakas voi perua varaamansa tunnin 24h ennen tunnin alkua. Paikkoja tunneille on rajoitetusti. Mikäli kuukausijäsenelle tulee peruuttamattomia tunteja enemmän kuin kaksi per kalenterivuosi, veloitamme 15e maksun mikäli tuntia ei ole peruttu ajoissa. Lääkärintodistuksella peruuttamattomasta tunnista ei lähetetä laskua. Sairastapauksissa tulee esittää lääkärintodistus vastaanottoomme 7 päivän sisällä sairastumisesta. 

 

7. Tunnit Studio Movella tapahtuvat omalla vastuulla. Studio Move  ei ole vastuussa henkilövahingoista, jotka tapahtuvat tiloissamme oleskelun aikana ja jäsen on itse vastuussa, että on sellaisessa fyysisessä ja psyykkisessä kunnossa, että voi käyttää palveluitamme. Jäsen vastaa itse vakuutuksistaan.

8. Tiloihimme  tai välineisiin kohdistuvat tahalliset vahingot, jotka johtuvat asiakkaan törkeästä huolimattomuudesta tai laiminlyönnistä, on asiakas velvollinen korvaamaan.

 

9. Studio Move ei vastaa jäsenen henkilökohtaisesta omaisuudesta. Jätäthän arvo-omaisuutesi lukittaviin kaappeihimme.

 

10. Studio Move pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Studio Move pidättää oikeuden opettaja- sekä tuntimuutoksiin.

 

12. Jäsenyydessä ei ole taukomahdollisuutta, paitsi raskauden, asepalveluksen tai vakavan sairauden perusteella. Tästä tulee sopia erikseen Studio Moven toimiston kanssa ja sen perusteesta tulee esittää luotettava todistus. Hyvitämme ajallisesti 

Taukoaika hyvitetään pidentämällä jäsenyytta vasta sen jälkeen, kun 12 kuukautta jäsenyyttä on maksettu. Kysy lisätietoja toimistoltamme: office@studiomove.fi.

 

13. Henkilötietojen käsittely

Jäsen hyväksyy, että  asiakastiedot kerätään Studio Moven asiakasrekisteriin. Tietojen keräämisen tarkoituksena on hallinnoida ja huolehtia jäsenyydestä parhaalla mahdollisella tavalla sekä myös tiedottaa Studio Moven jäseniä heitä koskevista asioista. Studio Move ei luovuta kolmannelle osapuolelle jäseniensa tietoja. Jäsenen tulee ilmoittaa nimen, puhelinnumeron sekä osoitteen muutoksesta toimistollemme.

14. Irtotuntiemme ikäraja on 15-vuotta. Alle 18-vuoitaat henkilöt voivat liittyä jäseneksi vanhempansa tai huoltajansa suostumuksella. Vanhempi tai huoltaja on laillisesti vastuussa jäsenyydestä ja kaikista jäsenyyteen liittyvistä maksuista.  

 

15. Varausjärjestelmän käyttöön liittyvät säännöt, kuten irtotuntien varauksien muutokset/ peruutukset löytyvät varausjärjestelmän käyttöehdoista. Tutustuthan varausjärjestelmän käyttöehtoihin ennen varauksien tekemistä.

bottom of page