top of page
kim.jpg

Kimberly Idigpio

Primeakatemia

Kimberly Idigpio is a professional dance artist working in the industry as a dancer, educator, choreographer, and model with 10 years of experience in educating dancers and over 20 years of dance experience. 

 

She is originally from Sacramento, California. She grew up in the competition industry competing in Performing Arts, and Hiphop from a young age until her young adult years. Making the decision to leave she followed her family roots and moved to Finland in 2013 to study, and graduated with her Bachelors degree in dance pedagogy in 2016.

 

As a young dancer Kimberly has been training with industry names from Brian Friedman, Mia Michaels, and Wade Robson to name a few in the dance convention community.  Now she is head coach for our Prime Academy - competition teams.

0S.jpg

Henriikka Roo

Tankotanssi

Tankotanssitaiteilija Henriikka Roo on esiintyvä artisti ja kunnianhimoinen valmentaja. Hän on voittanut mestaruuksia niin Suomessa kuin kansainvälisilläkin areenoilla. Henriikka pitää silti suurimpana saavutuksenaan tankotanssin maineen edistämistä monimuotoisena ja koko perheellekkin sopivana lajina.Tampereen Studio Movella Henriikka opettaa aikuisten irtotunteja sekä supersuosittuja lasten ja nuorten tankotunteja.

000.jpg

Angelina Wivolin

Reggaetón

Angelina Wivolin on pitkän linjan tanssija / tanssinopettaja / koreografi / moniosaaja. Opetusvuosia hänellä on takanaan yli 23-vuotta.

 

Tanssin harjoittelemisen hän aloitti jo lapsena 6-vuotiaana baletilla ja itämaisella tanssilla. Teini-ikään ehdittyään hän innostui street-lajeista, jota hän aloitti opettamaan jo lukiossa ollessaan. Vuosien varrella eri lajeja on kerääntynyt useampi mm. Street, Show, Lyrical, Vogue, Cuban Cabaré, Salsa, Reggaetón, Heels, Bachata ja Dancehall Ragga... Hän on esiintynyt useaan otteeseen tv:ssä, teatterin lavoilla, musiikkivideoilla sekä yökerhoissa.  

Angelina on tunnettu iloisesta sekä innostavasta persoonastaan. Opettajana hän on vaativa, mutta rento ja tunneilla nauru raikaa eikä olla suu mutrussa. Angelinalla on laaja tietämys tanssin tekniikasta rikkaan lajihistoriansa vuoksi ja hänen tunneillaan kannattaakin kysyä ahkerasti mieltä askarruttavista asioista tanssitekniikkaan ja vartalonkäyttöön liittyen. Jokainen esittämäsi kysymys on oppimismahdollisuus, jota ei kannata heittää hukkaan. Tyhmiä kysymyksiä  tanssiin liittyen ei ole olemassakaan. Hänen tuntinsa harvoin jättävät ketään kylmäksi!

0000R.jpg

Mari Mäki

Tankotanssi, ilma-akrobatia

Mari opettaa Studio Movella tankotanssia ja ilma-akrobatiaa. Mari on kilpaillut sekä tankotanssissa että ilma-akrobatiassa ja toimii mm. Tankotanssituomarina liiton virallisissa kisoissa niin kotimaassa kuin tarvittaessa  ulkomailla. Opettajana Mari on innostava

ja helposti lähestyttävä. Mari kilpailee myös itse ilma-akrobatiassa MM-tasolla.

0000.jpg

Sini-Susanna Paavilainen

Tankotanssi, ilma-akrobatia

Sini-Susanna on suosittu opettaja, joka opettaa tällä hetkellä Tampereella Studio Movella ilma-akrobatiaa sekä tankotanssia ja käsilläseisontaa kaiken ikäisille.
Sini-Susanna kilpailee myös itse ilma-akrobatiassa MM-tasolla.

SIVUA PÄIVITETÄÄN TÄLLÄ HETKELLÄ

bottom of page