OPETTAJAT

hee_edited.png

Primeakatemia, Commercial Dance, Heels, Contemporary Jazz

KIMBERLY

Originally from Sacramento, California. Born into a Finnish American family. Moved to Finland in 2013 and graduated from AMK Music and Dance Kuopio in 2016 with a bachelors degree in dance pedagogy. I have danced for over 20 years and been teaching/choreographing for 6 years. I have danced in numerous productions, and projects from Jokerit Dance Team 2016-2019, Eurobasket 2017, Scandinavian Dancers on Silja Line Symphony 2016-2018, Team F with Jari Saarelainen - 2019 Finnish Champions, competing in Performing Arts as a soloist placing 5th 2019, and most recently Helsinki Dinner Show with Scandinavian Dancers 2019. As a teacher I am outgoing, and full of energy. I am more easy going during my normal lessons and my main goal is to keep the fun, and energy going up. As a competition coach, I expect a lot. Although the main goal is not to win I focus to train as winners. I focus on discipline for dance lessons, as well as personal life. I know many of my dancers can say with their journeys with me they have taken life education as well as dance. I’m training students for the rest of their lives so they take more than just steps with them.

E_LDE7bw_edited.jpg

Jazz, Commercial Dance, Reggaetón, Heels

HELY

Hely aloitti tanssin 3-vuotiaana baletilla ja on jatkanut siitä jazzin ja nykytanssin kautta street-lajeihin. Nykyään Moven tuntien lisäksi Hely opiskelee  musiikkiteatteria ammatikseen ja esiintyy teatterilavoilla tanssijana. "Tunneillani pääsee oppimaan ja onnistumaan kannustavassa ja hyväksyvässä ilmapiirissä, ja ennen kaikkea tanssimaan paljon!"

000.jpg

Reggaetón

ANGELINA

Angelina Wivolin on pitkän linjan tanssija / tanssinopettaja / koreografi / moniosaaja. Opetusvuosia hänellä on takanaan yli 20-vuotta. Tanssin harjoittelemisen hän aloitti jo lapsena 6-vuotiaana baletilla ja itämaisella tanssilla. Teini-ikään ehdittyään hän innostui street-lajeista, jota hän aloitti opettamaan jo lukiossa ollessaan. Vuosien varrella kokemusta eri lajeista on kerääntynyt useampi mm. Steet, Show, Lyrical, Vogue, Cuban Cabare, Salsa, Reggaetón, Afro Cuban, Kizomba Ladies Style ja Dancehall Ragga. Hän on esiintynyt useaan otteeseen tv:ssä, teatterin lavoilla, musiikkivideoilla sekä yökerhoissa erilaisissa kokoonpanoissa. Angelina tutustui Reggaetóniin Fredy Garcia Batistan opastuksella 2000-luvun alkupuolella. Sen jälkeen hän on treenannut monien kuubalaisten tähtitanssijoiden/artistien/opettajien opissa. Mm Maglen Martínez La Jimagua, Maria De Los Angeles Sardui, Osvady Despaigne Gainza, Hector Oviedo Abreu, Solangel Fernandez, Reinier Powell, Cuban Flex ja monia muita alan ammattilaisia. Angelina on luotsannut useampaa omaa tanssiryhmää mm. Clan Reggaetón, jota hän pyöriti 10-vuotta. Tämän ryhmän kanssa he esiintyivät mm. Lord Estin keikoilla sekä musiikkivideoissa. Los Desiqualesin kanssa Helsingissä ja Norlan El Missionarion taustalla sekä tämän Uudenmusiikin kilpailun musiikkivideolla. Angelinan toinen tanssiryhmä DemBow Crew voitti vuonna 2018 kultaa Latino Show- kisoissa. Hän on kilpaillut myös street kisoissa soolona ja duona, sekä toiminut tuomarina useissa eri tanssikilpailuissa. Näistä esimerkkinä Dance and Show sekä Street SM-kisat. Angelina on tunnettu iloisesta sekä innostavasta persoonastaan. Opettajana hän on vaativa, mutta rento. Hänen tuntinsa harvoin jättävät ketään kylmäksi.

02.jpg

Tankotanssi

Tintti

Tykkään haastaa itseäni ja kokeilla rajojani , taidan olla jonkun sortin ”yllytyshullu”. Sitä kautta päädyin mm. kisaamaan tankotanssi kisoihinkin! Ja kun minua pyydettiin mukaan vuoden 2020 Talent- kisaan niin pikku pakkohan siihen oli osallistua. Tanssipuolella olen kokeillut kaikkea mahdollista butoh tanssista tanhuun. Tällähetkellä olen mukana Studio Moven Prime Ladies tanssiryhmässä, joka on ollut uusi ja aivan mahtava mahdollisuus kisata myös tanssin saralla. Tankotanssin aloitin v. 2011 ja tankotanssiohjaajana olen ollut loppuvuodesta 2013 eli nyt on menossa 8. ohjausvuosi. Olen myös sirkusartisti eli esiinnyn tulitaiteilijana Fire Lady taiteilijanimellä n. 70 keikan vuositahdilla. Tulitaiteen ja sirkuksen parissa olen ollut jo yli 20 vuotta. Teen myös sirkusohjaajan ja puvustajan hommia. Muitakin ammatteja on kertynyt kosolti mm. käsityöpuuseppä ja metalliseppä. Toivon olevani ohjaajana kannustava, ymmärtäväinen ja innostava. Koska tankotanssi on itselleni todella haastava laji ja uusien liikkeiden oppiminen on usein työn ja tuskan takana, niin toivon tämän heijastuvan myös ohjaukseeni tsemppaavana asenteena. Ohjatessa on oppilas keskiössä ja uuden tempun onnistumisen ilossa on aina yhtä ihanaa olla mukana!! Parhaat tankotanssi kisasijoitukset +40 ja +50 masters sarjoissa: 2016 -Tankotanssin SM-kisat, hopea (POSA) -Tankotanssin PM-kisat, hopea (POSA) -Tankotanssin MM-kisat, Italia , hopea (POSA) 2017 -SM kisat (POSA) , kulta -Nordic Open Pole Championships 2017 , kulta  (POSA ) 2018 -SM kulta (IPSF) -SM kulta (POSA) -Tankotanssin MM-kisat, Florida, pronssi (POSA) 2019 -Tankotanssin SM-kulta (POSA)

terhi_edited.png

Ilma-akrobatia, tankotanssi

TERHI

Terhi Tavi on Studio Moven ensimmäisiä ilma-akrobatian opettajia ja kouluttautunut alallaan laajasti. Terhi on uransa aikana myös kilpaillut aktiivisesti ja saavuttanut mm. rengastrapetsin Suomen

mestaruuden sekä 2019 tankotanssin SM - pronssia. Terhi opiskelee Turun Amk:n Taideakatemian sirkuslinjalla.

Nimetön suunn.malli (5).png

Twerk, Show, Commercial, Akrobatia

IIDA

Iida on pidetty 28-vuotias tamperelainen tanssija-tanssinopettaja. Tanssijana hän on esiintynyt ja kilpaillut lukuisissa eri tanssijoukkueissa aina SM-tasolla asti ja esiintynyt erilaisissa produktioissa ja artistien taustalla.  Tällä hetkellä Iida opettaa Movella lukuisia eri lasten, nuorten ja aikuisten ryhmiä ja luotsaa omaa Twerkin Intensiivi-ryhmää "Twerkalicious."

_MKA9497-Edit.jpg

Primeakatemia, Intensiivijoukkueet, Modern Jazz

KARLA

Karla on Studio Moven kasvatteja. Lajitaustaa häneltä löytyy niin show,- jazz-, nykytanssista, baletista, discosta, streetistä ja commercial dancesta sekä modernista jazzista. Keväällä 2021 hän valmistuu ammattitanssijaksi Tampereen konservatoriosta. Karla on ollut kilparyhmien valmennustiimissä jo useita vuosia ja aloittaa nyt ensimmäistä kertaa myös omat ryhmänsä Studio Movella. Opettajana Karla on vaativa, mutta kannustava. Karla haluaa luoda turvallisen ilmapiirin tanssin opiskelulle ja tanssista nauttimiselle.

WOkamQbA.jpeg

Tankotanssi

JUULIA

Juulia opettaa Studio Movella supersuosittuja tankotanssin Exotic - tunteja sekä tekniikkatunteja. 

MKA5411-1-e1533723795453.jpg

Baletti, Nykytanssi, Lastentanssi

TIIA

Tiia on valmistunut tanssinopettajaksi vuonna 2019 Savonian Ammattikorkeakoulusta. Tiia työskentelee Studio Movella baletin ja nykytanssin opettajana sekä lastentanssin opettajana.

Move-754-e1530729812623.jpg

Tankotanssi, Ilma-akrobatia

MARI

Mari opettaa Studio Movella tankotanssia ja ilma-akrobatiaa. Mari on kilpaillut sekä tankotanssissa että ilma-akrobatiassa ja toimii mm. Tankotanssituomarina liiton virallisissa kisoissa niin kotimaassa kuin tarvittaessa  ulkomailla. Opettajana Mari on innostava

ja helposti lähestyttävä!

em.jpg

Tanssitekniikka

EMILIA

Emilia opettaa Studio Movella kilparyhmien tanssitekniikkaa.

F.jpg

Hiphop

MARKO

Marko opettaa Studio Movella Hiphopia nuorille ja aikuisille. 

-Jk9VIqA.jpeg

Baletti, Lyrical Jazz

REIJA

Reija on aloittanut tanssimisen baletilla, jota hän on harjoitellut mm. Kansallisoopperan valtakunnallisessa koulutusryhmässä. Kiinnostus muihin lajeihin toi hänet Studio Movelle, jossa hän on kilpaillut menestyksekkäästi Primeakatemian koulutusohjelmassa. Reijalla on esiintymiskokemusta myös musikaaleista ja pienemmistä produktioista. Reija haluaa tunneilla luoda turvallisen oppimisympäristön ja painottaa tunneilla perustekniikkaa sekä oman tanssillisen persoonan löytämistä - tanssin iloa unohtamatta!

CXbEOWTI.jpeg

Ilma-akrobatia

IINA

Olen koulutukseltani fysioterapeutti, personal trainer, kuntosaliohjaaja ja hyvinvointivalmentaja. Olen tehnyt laajan opintoprojektityön urheiluvammojen ennaltaehkäisystä ilma-akrobatialajeissa ja opiskellut urheilufysioterapian perusteita.

Aloitin ilma-akrobatian ohjaajana kesällä 2021 ja mun mielestä ilma-akrobatia on aivan mahtava laji. Ohjauksessani korostuu fysioterapianäkökulmat, kehollisuus, kehollinen kokemuksellisuus, turvallisemman tilan periaatteet ja yhdenvertaisuuden arvot. Luon tunneilleni innostavan, kannustavan ja rohkaisevan tunnelman. Minulle on tärkeää, että jokainen voi löytää liikunnan riemun, uuden oppimisen ilon ja saada onnistumisen kokemuksia.

Olen myös kilpaillut ja esiintynyt rengasstrapetsilla menestyksekkäästi ja minut voi mahdollisesti jatkossakin bongata kilpa- ja esiintymislavoilta.

MOV.jpg

Baletti

DANY

Päivitetään

EM509357.jpg

Tankotanssi

HENRIIKKA

Tankotanssitaiteilija Henriikka Roo on esiintyvä artisti ja kunnianhimoinen valmentaja. Hän on voittanut mestaruuksia niin Suomessa kuin kansainvälisilläkin areenoilla. Henriikka pitää silti suurimpana saavutuksenaan tankotanssin maineen edistämistä monimuotoisena ja koko perheellekkin sopivana lajina.Tampereen Studio Movella Henriikka opettaa aikuisten irtotunteja sekä supersuosittuja lasten ja nuorten tankotunteja.

emm.png

Tankotanssi ja ilma-akrobatia

EMMI

Olen lajitaustaltani lentopalloilija, mutta vuonna 2013 aloitin tankotanssin Studio Movella ja se syrjäytti melko pian lentopallon. Lajissa kiehtoi mahdollisuus yhdistää kova treeni ja luovuus. Ilma-akrobatian aloitin vuonna 2014. Olen esiintynyt vuodesta 2015 lähtien ja olemme Studio Moven toisen ohjaajan Heini Pekkasen kanssa esiintyneet myös duona. Aloitin tankotanssin ja ilma-akrobatian ohjaamisen Studio Movella keväällä 2017. Muutin kuitenkin jo saman vuoden syksynä Ouluun opiskelemaan optometriaa ja siirryin ohjaamaan Oulun Tankotaivaalle. Nyt olen palannut takaisin Tampereelle ja jatkan vakituisena ohjaajana Studio Movella Tampereen Kauppakadun ja Ylöjärven toimipisteissä. Ohjaan tällä hetkellä tankotanssia sekä aloittelijoille että kokeneemmille harrastajille. Ohjaajana olen kannustava, ja minulle on tärkeää, että jokainen saa tunneillani kokea onnistumisen iloa.

JOOG_edited.jpg

Ilma-akrobatia, tankotanssi

ELISA

Olen Itä-Helsingistä kotoisin oleva, nykyään tamperelaistunut näyttelijä, joka on loputtoman kiinnostunut ihmisistä ja kaikesta, mikä ilahduttaa, yhdistää, liikuttaa tai on ihmeellistä. Olen hyvä innostamaan ja rohkaisemaan kaikenikäisiä ihmisiä uusien kokemusten äärelle, oli kyseessä sitten itseilmaisu, vuorovaikutus, tiimityö, jooga, Tankotanssi, ilmajooga, tai ilma-akrobatia. Opettajana haluan luoda tunneilleni turvallisen ilmapiirin jossa kaikki harrastajat voivat kehittyä täyteen loistoonsa rennossa, kannustavassa ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Koulutukseltani olen Teatteritaiteen maisteri. olen lisäksi käynyt 2 vuotisen ashtangajoogaohjaajakoulutuksen ja Fitpole Basic trainer Tankotanssiohjaaja koulutuksen. Tankotanssia olen esittänyt vanhainkodeissa ja hoitolaitoksissa kiertävällä ”Rakas, Sinä Lennät!” Runoutta ja ilma-akrobatiaa yhdistävällä esityksellä, ja ”Olohuoneessa” -esityksessä tavallisten kotien olohuoneissa. Ilma-akrobatiaa olen esittänyt näyttelijänä mm. Tampereen Teatterin ”Cats”- musikaalissa ja Yle TV2 lastenohjelmasarjassa ”Salasaaren seikkailijat”.

ge_edited_edited.png

Commercial, Heels, Jazz

JASMIN

Jasmin on helsinkiläinen pitkän linjan tanssija-koreografi. Yli 20 vuotta tanssineella Jasminilla on mittava kokemus erilaisista tanssiproduktioista aina tv-lähetyksistä kisalavoille ja artistien taustatanssijaksi ja opetustyöhön. Tanssijana ja koreografina Jasmin on monipuolinen ja tunnettu sähäköistä koreografioistaan! Jasmin opettaa Studio Movella commercial dance- ja heels-tunteja.

30052337_469152810168827_1920738422570228111_o.jpg

Tankotanssi, ilma-akrobatia, Fascia Method

KATJA

Olen aikuisena urheiluun rakastunut optimistinen Personal Trainer. Tankotanssi on oma päälajini jonka tavoitteellisen treenaamisen aloitin 2014. Vuonna 2019 kilpailin lajin +40 sarjassa SM-tasolla joista sain myös paikan MM-kilpailuihin. Kilpaurheilu ei ole minulle ykkönen vaan sen tuoma tsemppi ja itsensä haastaminen. Ohjaajana tykkään pureutua tekniikkaan, iloita oppilaiden kehityksestä tai liikunnan riemusta. Olla kannustava ja kehittää itseäni ohjaaja.

tomijokela.jpg

Tankotanssi

SANNI E

Mun tunnilla tärkeintä on iloinen ja rento tunnelma. Haluan antaa yksilöllisesti haastetta ja tukea ihan jokaiselle, oli se sitten voimatreeniä inverttiä varten tai kolmen kierteen alastulotuplavolttien varmistamista. Kuulen aina mielelläni sun tavoitteet ja lemppari liikkeet - tai ihan vaan risut ja ruusut tunnista. Mulla tankoilua on takana kymmenisen vuotta. Parasta on ollut kaikki uudet ihmiset joita sen myötä oon tavannut, ja paikat joihin esitykset, kisat ja ohjaukset ovat vieneet. Kilpailukokemusta löytyy erityisesti Pole Sportissa, joten kisaamisesta kiinnostuneille osaan varmasti olla avuksi. Tankoilun ulkopuolella puuhailen bioteknologian parissa Tampereella. Tervetuloa ja nähdään tunneilla! (Kuva: Tomi Jokela)

5Deg4AnA.jpeg

Show, Jazz, Heels, Commercial, Intensiivijoukkueet

SHANTI

Shanti on koulutukseltaan ammattitanssija (Tampereen konservatorio, 2021). Hän on harrastanut tanssia 11 vuotta tavoitteellisesti. Hänellä on runsaasti kokemusta tanssikilpailuista, esittävän taiteen produktioista, opettamisesta ja koreografioiden tekemisestä. Hän on treenannut monipuolisesti eri lajeja kuten showtanssia, jazzia, balettia, nykytanssia ja hiphoppia. Shantille on tärkeää, että oppilaat tuntevat olonsa hyväksi omassa kehossaan ja tunneilla on avoin sekä turvallinen ilmapiiri. Tanssin kautta tunneilla syntyy hyvä fiilis ja tekemisen meininki unohtamatta tanssin syvempää olemusta ja taustaa. Opettajana Shanti on kannustava ja vaativa. Hänelle on tärkeää panostaa oppilaiden kehitykseen. Shanti pitää Studio Movella show- jazzia, heelsiä ja commercial- tunteja. Tervetuloa tunneille heittäytymään tanssin pyörteisiin!

rHqsoOtg_edited.jpg

Show, Jazz, Heels, Prime ja  Intensiivijoukkueet

SANNI

Sanni opettaa Studio Movella useita eri tanssilajeja ja ryhmiä. Vuodesta 2010 asti Movella opettanut Sanni on suorittanut lajiopintoja niin kotimaassa kuin ulkomailla ja tehnyt  kotimaassa myös tanssipedagogiikan opintoja.
Sannille tärkeää on hyvä ryhmädynamiikka, turvallinen ja kannustava ilmapiiri sekä tietenkin tanssin ilon löytäminen! 

0000.jpg

Tankotanssi, Ilma-akrobatia, Akrobatia

SINI-SUSANNA

Sini-Susanna opettaa Studio Movella tankotanssia, ilma-akrobatiaa ja käsilläseisontaa.
Sini-Susanna opiskelee tällä hetkellä liikunta-alaa Varalan urheiluopistossa ja on suorittanut useita ilmalajeihin liittyviä opettaja- ja turvallisuuskoulutuksia. 

Russell-Adamson-150x150.jpeg

Modern / Jazz

RUSSELL

Russell on arvostettu Jamaikalta kotoisin oleva tanssinopettaja. Lontoossa nuoruutensa asunut Russell on opiskellut tanssia London Contemporary Dance Schoolissa.  Opettajana Russell on tunnettu teknisestä osaamisestaan ja poikkeuksellisen laajasta  tanssin tietämyksestään.

MKA5188.jpg

Showtanssi, Nykytanssi

ELVIIRA

Elviira opettaa Kangasalla Showtanssia ja Showtanssin esiintyvää ryhmää. 

elina.jpeg

Commercial / Hiphop

ELINA

Positiivista energiaa ammentava Elina on katutanssilajeihin keskittyvä intohimoinen tanssija ja esiintyjä. Tunneillaan Elina haluaa luoda rennon ilmapiirin, joka kannustaa jokaista kehittymään sekä löytämään oman liikelaatunsa ja ilon tanssista!

KUVA_edited_edited_edited_edited.jpg

Showtanssi

NOORA

Päivitetään

MOV.jpg

Tankotanssi

KRISTA

Päivitetään

--ApS7g4.jpeg

Showtanssi, Jazz, Nykytanssi

EVELIINA

Olen  Oulusta Tampereelle toukokuussa 2021 muuttanut tanssinopettaja. Viimeistelen parhaillani opintojani Oulun ammattikorkeakoulussa tanssinopettajan tutkinto-ohjelmassa päälajinani showtanssi. 

Tanssinopettajana olen vaativa mutta lempeä. Pedagogisena kivijalkanani toimii tanssiharrastajien yksilöllisyys sekä turvallinen oppimisilmapiiri, kunkin tanssijan tanssipolku on erilainen. Pyrin ohjaamaan jokaista oppilastani kohti hänen omia henkilökohtaisia tarpeitaan ja tavoitteitaan. Oman taustani pohjalta haluan rohkaista oppilaitani rohkeaan esiintyjyyteen sekä omalle tanssijuudelleen uskollisuuteen. Tanssitunneillani harjoitellaan monipuolisesti erilaisia taitoja hyvällä fiiliksellä. Tanssitekniikan opettaminen on minulle tärkeää turvallisuuden ja estetiikan nimessä. Lajista riippumatta pyrin antamaan oppilailleni tilaa kehittää omaa liikkeellistä ilmaisukykyään, sekä rohkaisemaan improvisaatioon.  Tervetuloa tunneilleni!