Anna
Studio Moven toimintavastaava

Aloitin tanssimisen kolmevuotiaana baletilla. Isäni olisi toivonut minusta tennispelaajaa, äitini ehkä pianistia, mutta niin vain tanssi vei minut heti mukanaan! Baletti sellaisenaan tuntui liian hidastempoiselta ja kurinalaiselta. Kuusivuotiaana käsitykseni tanssista muuttui täysin: löysin baletin rinnalle showtanssin!

Tanssimaailmaani on mahtunut baletin ja showtanssin lisäksi myös jazz-tanssia, hip hopia sekä kilpatanssia. Asuessani Ranskassa yli kymmenen vuoden ajan sain mahdollisuuden kehittyä tanssijana myös modern jazz -lajin puolella, tutustua teatterin monipuoliseen maailmaan sekä näyttelemiseen. Kun matkani käy Pariisiin tai Lontooseen, käyn tunneilla aistimassa tanssimaailman uusia tuulia, sekä päivittämässä tanssitietämystäni säännöllisesti erilaisten workshoppien ja tiiviskurssien avulla.

Rakkaudesta liikuntaan ja tanssimiseen perustin Tanssikoulu Studio Moven vuonna 2005 Tampereelle. Myöhemmin olen perustanut koulut myös Turkuun, Poriin sekä Ylöjärvelle.

Oppilasmäärät kasvavat huimaa vauhtia ja tarjontamme laajenee koko ajan. Tanssituntien lisäksi koulumme tarjoaa myös akrobatialajeja, mm. tankotanssia, ilmajoogaa, rengastrapetsia ja silkkejä.

Liikunta on ollut aina minulle hyvin tärkeää. Vuosien varrella olen opettanut useissa tanssikouluissa, balettikouluissa sekä liikuntakeskuksissa ja olen ollut mukana kehittämässä Tampereen kaupungin kanssa yli 20 tanssipainotteista liikuntakerhoa. Liikunta on ala joka on jatkuvasti kehityksessä, haluan pysyä mukana ja tarjota oppilaillemme laadukasta opetusta joka vastaa nykyajan trendejä. Tanssi- ja liikuntamaailma kehittyy jatkuvasti, haluan että koulumme on mukana kehityksessä.

Tanssi on meillä Studio Movella elämäntapa. Halusin perustaa koulun, jossa tanssia voisivat harrastaa kaikki; ikään tai tanssitaustaan katsomatta! Yksi koulumme tärkeistä arvoista on tarjota elämyksellisiä tunteja, joilla jokainen oppilas pääsee onnistumaan, oppimaan uutta ja samalla nauttimaan liikkumisesta! Meille tärkeää on myös, että tanssijat pääsevät esiintymään ja toteuttamaan itseään. Esiintymiskokemusta on tärkeä haalia jo nuorena jotta itsevarmuus niin koulu- kuin työelämässäkin olisi taattua.

Liikkumisen tulee olla hauskaa, toivon että viihdyt tunneillamme ja pääset kokemaan tanssin riemua jokaisella kerralla!

Profiilin tiedot
Osaamisalueet
Showtanssi, jazz, lastentanssi
Kokemus
15 vuotta
Henkilökohtaiset tiedot
Osoite
Tampere

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Osoite

Kauppakatu 6 A,
33210 Tampere

Sähköposti

office@studiomove.fi