top of page

Säännöt 

Lukukausituntien säännöt:​

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuessasi hyväksyt koulumme säännöt. Kaikille tunneille ilmoittaudutaan etukäteen, myös kokeilukerralle. Ilmoittautumiset tehdään maksamalla lukukausimaksu nettisivujemme järjestelmän kautta. Ilmoittautuessasi varaat paikan tunnilta aina vähintään yhdeksi lukukaudeksi (syys- tai kevätkausi). 

Alle 18-vuotiaan ilmoittautuminen tulee olla huoltajan tekemä. Asiakas on vastuussa yhteystietojen oikeellisuudesta ja että tiedot ovat ajan tasalla. Erämaksun valittaessa asiakas sitoutuu maksamaan jokaisen erän. Asiakas hyväksyy oppilaspaikan varatessaan laskun maksamisen kokonaisuudessaan. Ilmoittautuminen on aina sitova eikä kausimaksuja palauteta, kuin lääkärintodistuksella, mikäli sairaus kestää yli 4 viikkoa. Alle 4 viikon poissaolot voi korvata muilla lukukausitunneilla. Ilmoittautuminen tehdään aina erikseen syys- ja kevätlukukaudelle.

Ilmoittautuminen kokeilukerralle

Ilmoittautuessasi kokeilukerralle hyväksyt koulumme säännöt. Kaikille tunneille ilmoittaudutaan etukäteen, myös kokeilukerralle.  Alle 18-vuotiaan ilmoittautuminen tulee olla huoltajan tekemä. Asiakas on vastuussa yhteystietojen oikeellisuudesta ja että tiedot ovat ajan tasalla. Tunteja voi kokeilla 15 euron kertamaksulla.

Oppilaspaikka:

Oppilaspaikka varataan ilmoittautuneille ja kausimaksun maksaneille. Ilmoittautuminen on aina sitova, eikä lukukausimaksuja palauteta kauden aikana vaikka oppilas keskeyttäisi harrastamisen ryhmässä tai ei osallistuisi tunneille ilmoittautumisen jälkeen.

Oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Asiakas hyväksyy oppilaspaikan varatessaan laskun maksamisen kokonaisuudessaan.


Välinelajit:
Huomio.  harkintamme mukaan välinelajitunneille (tankotanssi, ilma-akrobatia) voidaan ottaa 2 oppilasta / per väline, jolloin välineitä vuorotellaan tunneilla. 

Kurssit, leirit sekä workshopit:

Ilmoittautuminen leireille, kursseille ja workshopeille on aina sitova ja lasku erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi vaikka oppilas ei osallistuisi opetukseen. Palautukset vain lääkärintodistusta vastaan. Todistus on lähetettävä viimeistään seitsemän vuorokauden sisällä tapahtumasta sähköpostitse tilinumeron kera office@studiomove.fi.

 

Kilpavalmennus/Intensiiviryhmät/Valmennusryhmät:

Kilparyhmien kausimaksut sekä kilpailukulut laskutetaan sähköpostitse tai maksun voi joissain ryhmissä tehdä verkkokaupan kautta. Kilparyhmiin sekä valmennusryhmiin sitoudutaan koko lukuvuodeksi (syys- ja kevätkausi). Asiakas hyväksyy oppilaspaikan vastaanottaessaan laskun maksamisen kokonaisuudessaan. Myös osissa valittu kausimaksu erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi vaikka oppilas keskeyttäisi kesken kauden tunneille osallistumisen.  Kilparyhmästä ei saa alennuksia.

Emme palauta lukukausimaksuja, vaikka oppilas keskeyttäisi ryhmässä kesken kaiken. Laskut erääntyvät myös lopetustapauksessa kokonaan maksettavaksi. Kilpa-ja intensiiviryhmissä leirit, asut, kisamatkojen kulut ja huoltajakulut ovat oppilaille lisämaksullisia.

Lukukausimaksut, laskutus ja toimistokulut:

Lukukausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä järjestelmämme kautta. Voit maksaa lukukausimaksun kortilla tai verkkopankissasi tai erissä laskulla. Laskutuslisä on +10e/lasku.

Toimistomme pidättää oikeuden kohtuullisiin toimistokuluihin sekä laskutuskuluihin.

Lukukausimaksu on sitova. Koulu ei palauta lukukausimaksua, mikäli oppilas keskeyttää opintonsa. Myös useammassa erässä valittu kausimaksu erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi vaikka oppilas keskeyttää opintonsa.

Palautamme kausimaksua ainoastaan lääkärintodistusta vastaan, lääkärintodistus on toimitettava palautusta varten meille kahden viikon sisällä liikuntakiellon alkamisesta jotta voimme suorittaa palautuksen. Sairastapauksia jotka ovat neljä viikkoa tai alle ei korvata. Koulu pidättää oikeuden siirtää kauden alkamis- tai päättymispäivää tai korvata lähiopetusta etäopetuksella (esim. online-tunteina) poikkeustilanteessa, pandemian, luonnonkatastrofin tai muun vastaavan vahingon sattuessa.

Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä tai käyttää muita etuuksia, tulee kausimaksu maksaa suoraan toimistollemme.

Kaikista laskumuutoksista ja palautuksista veloitamme aina toimistokulut 10€.

Tunneille osallistuminen/Talon tavat:

Tunnit järjestetään viikottain. Loma-ajat ilmoitetaan nettisivuillamme. Oppilailta odotetaan sitoutumista harjoituksiin. Tunneille ovat tervetulleita kaikki, ja jokainen oppilas sitoutuu noudattamaan yhteisiä pelisääntöjä. Tuntimme ovat syrjinnästä ja kiusaamisesta vapaita paikkoja. Olemme ystävällisiä ja kunnioittavia toisillemme, noudatamme yhteisiä aikatauluja ja otamme tunneile mukaan tarvittavat varusteet.

Poissaolot:

Oppilaalla on oikeus korvata poissaolot toisella samanpituisella tunnilla saman kauden aikana (kevätkauden poissaolot tulee korvata kevätkauden aikana.) Poissaoloja ei korvata rahassa eikä niitä voi käydä korvaamassa etukäteen. Suosittelemme olemaan yhteydessä korvaavan tunnin opettajaan hyvissä ajoin ennen korvaamista.

Palautamme kausimaksua ainoastaan lääkärintodistusta vastaan, lääkärintodistus on toimitettava palautusta varten meille kolmen viikon sisällä liikuntakiellon alkamisesta jotta voimme suorittaa palautuksen. Sairastapauksia jotka ovat neljä viikkoa tai alle ei korvata rahallisesti.

Kilpavalmennuksissa mukana olevilla on velvollisuus ilmoittaa kaikki poissaolonsa opettajalle.

Alennukset:

Lisätuntialennus on -30€ jokaisesta seuraavasta lisätunnista. Ensimmäinen tunti on normaalihintainen, lisätuntialennus on voimassa toisesta tunnista lähtien.

Perhealennus on voimassa lukukausitunneillamme samassa taloudessa asuville  -10e jokaisesta jäsenestä, myös aikuisista.

Opiskelija-alennus on voimassa toisen asteen jälkeen suoritettavista opinnoista. Opiskelija-alennus on lukukausitunneissa ja irtotunneissa -10e erikseen määritellyistä tuotteista. Korttia on näytettävä erikseen kauden alussa toimistollemme tai opettajallesi.

Alennuksia ja tarjouksia ei voi yhdistää.

Tiedotus:

Tanssikoulu tiedottaa toiminnastaan nettisivuillaan sekä sähköpostitse. Huolehdithan että yhteystietosi ovat ajan tasalla.

Muuttuneet yhteystiedot voi ilmoittaa sähköpostise toimistoomme: office@studiomove.fi.
Ajankohtaiset uutiset löydät aina www.studiomove.fi. 

Vakuutus:

Oppilaitamme ei ole vakuutettu, hoidathan vakuutukset kuntoon! Suosittelemme kaikille henkilökohtaista vapaa-ajan vakuutusta.

Tanssikoululla on vastuuvakuutus joka astuu voimaan mikäli tanssikoulun laiminlyönnistä aiheutuu vahinkoa oppilaalle.

Muuta:

Tuntien minimioppilasmäärä on lukukausitunneilla 6 henkilöä ja irtotunneilla 4 henkilöä, jotta tunti pidetään lukujärjestyksessä koko kauden, jos ei toisin ole ilmoitettu.

Mikäli tunti ei toteudu ja se lopetetaan tanssikoulumme toimesta palautetaan kausimaksu mikäli oppilas ei halua vaihtaa toiselle tunnille.

Mikäli opettaja sairastuu, on tunneilla sijainen. Mikäli sijaista ei löydy, voidaan tunti korvata myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana.

Lahjakortteja ei vaihdeta rahaksi missään tilanteessa.


Pidätämme oikeuden tilapäisiin ja pysyviin opettaja- ja tuntimuutoksiin kauden aikana.

Matkapuhelimet pidettävä kiinni / äänettömällä tuntien aikana. Arvoesineet otettava mukaan saliin, koulu ei ota vastuuta hukkuneista tavaroista.

 

Välinelajeissa oppilaat voivat jakaa välineen toisen oppilaan kanssa (2 oppilasta per väline).

Vanhemmat voivat odottaa lasten tanssitunnin ajan tanssistudion aulassa (mikäli pandemiatilanne sen sallii). Vanhempia otetaan mukaan tanssisaliin vain opettajan kutsuessa.

Ilmoitathan opettajalle, jos oppilaalla on sairaus josta opettajan on hyvä tietää.

 

Tanssikoulu pidättää oikeuden tilapäisiin ja pysyviin opettajamuutoksiin kauden aikana.

Koulu pidättää oikeuden lyhentää tunteja tarvittaessa 5 minuuttia, jotta oppilasryhmät ehtivät vaihtua turvallisesti salissa tilanteen sitä vaatiessa.

Koulu pidättää oikeuden siirtää kauden alkamis- tai päättymispäivää tai korvata lähiopetusta etäopetuksella (esim. online-tunteina) poikkeustilanteessa, pandemian, luonnonkatastrofin tai muun vastaavan vahingon sattuessa.

Pidätämme oikeuden kaikkiin koreografioihin. Meillä opittuja ohjelmia tai koreografioita ei saa esittää julkisesti, eikä niillä saa kilpailla ilman koulumme lupaa. Viranomaispäätöksellä tunneille osallistumiseksi voidaan ottaa käyttöön koronapassi, mikäli AVI niin määrää. 


Järjestämme vuosittain kevätjuhlan ja/tai joulujuhlan, jonka pääsyliput ovat huoltajille ja muulle yleisölle maksullisia.Valokuvaus:

Tanssikoulullamme on oikeus käyttää näytöksissä sekä esiintymisissä otettuja kuvia. Tanssikoulu voi dokumentoida tanssitunteja ja esityksiä kuvaamalla ja videoimalla. Kuvausmateriaalia voidaan käyttää opetustarkoitukseen, julkaisuissa, markkinoinnissa ja nettisivuilla. Ilmoita kirjallisesti toimistollemme (office@studiomove.fi) ennen kauden alkua, jos et anna lupaa kuvamateriaalin käyttöön. Oppilaat eivät saa kuvata tunneilla koreografioita ilman opettajan ja tanssijoiden lupaa.

 

Lisätietoja säännöistämme: office@studiomove.fi tai puhelimitse 010 322 3333.

bottom of page