Irtotuntien säännöt:

Irtotuntien säännöt löytyvät TÄÄLTÄ

Lukukausituntien säännöt:

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuessasi hyväksyt koulumme säännöt. Kaikille tunneille ilmoittaudutaan etukäteen, myös kokeilukerralle. Ilmoittautumiset tehdään maksamalla lukukausimaksu nettisivujemme järjestelmän kautta. Ilmoittautuessasi varaat paikan tunnilta aina vähintään yhdeksi lukukaudeksi (syys- tai kevätkausi). 

Alle 18-vuotiaan ilmoittautuminen tulee olla huoltajan tekemä. Asiakas on vastuussa yhteystietojen oikeellisuudesta ja että tiedot ovat ajan tasalla. Erämaksun valittaessa asiakas sitoutuu maksamaan jokaisen erän. Asiakas hyväksyy oppilaspaikan varatessaan laskun maksamisen kokonaisuudessaan. Ilmoittautuminen on aina sitova eikä kausimaksuja palauteta. Ilmoittautuminen tehdään aina erikseen syys- ja kevätlukukaudelle. Halutessasi voit ilmoittautua molemmille lukukausille jo heti syksyllä.

Ilmoittautuminen kokeilukerralle

Ilmoittautuessasi kokeilukerralle hyväksyt koulumme säännöt. Kaikille tunneille ilmoittaudutaan etukäteen, myös kokeilukerralle.  Kokeilukerralle ilmoittaudutaan siihen tarkoitettuun lomakkeen kautta.

Alle 18-vuotiaan ilmoittautuminen tulee olla huoltajan tekemä. Asiakas on vastuussa yhteystietojen oikeellisuudesta ja että tiedot ovat ajan tasalla.

Lukukausitunneillamme kokeilukerta on maksuton syys- ja kevätkauden ensimmäisellä viikolla. Kauden ensimmäisen viikon jälkeen ryhmiä voi kokeilla kertamaksulla. Kertamaksua ei palauteta ja lasku erääntyy maksettavaksi myös vaikka oppilas ei osallistuisi kokeilukerralle. 

Huomioithan että välinelajitunteja (Pole Kids ja Aerial Kids- ryhmiä) ei voi kokeilla ilmaiseksi.

Kun oppilas ilmoittautuu kokeilukerralle emme takaa oppilaspaikkaa mikäli ryhmä täyttyy. Tarjoamme jonotuspaikkoja täynnä oleviin ryhmiin.

Kokeilukerran jälkeen jatkavia oppilaita pyydetään ilmoittautumaan nettisivujemme järjestelmän kautta maksamalla lukukausimaksun ennen seuraavaa tuntia.

Mikäli oppilas ei halua jatkaa kokeilukerran jälkeen tulee peruutus tehdä kirjallisesti toimistollemme: office@studiomove.fi. viimeistään ennen seuraavaa tuntia. 

Mikäli oppilas aloittaa kesken kauden, vähintään yli neljä viikkoa kauden alkamisesta, ole yhteyttä laskutukseen sopiaksenne lukukausimaksusta: office@studiomove.fi.

Oppilaspaikka:

Oppilaspaikka varataan ilmoittautuneille ja kausimaksun maksaneille. Ilmoittautuminen on aina sitova, eikä lukukausimaksuja palauteta kauden aikana vaikka oppilas keskeyttäisi harrastamisen ryhmässä.

Oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen tehdään aina erikseen syys- ja kevätlukukaudelle. Asiakas hyväksyy oppilaspaikan varatessaan laskun maksamisen kokonaisuudessaan.

 

Kurssit, leirit sekä workshopit:

Ilmoittautuminen leireille, kursseille ja workshopeille on aina sitova ja lasku erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi vaikka oppilas ei osallistuisi. Palautukset vain lääkärintodistusta vastaan. Todistus on lähetettävä viimeistään seitsemän vuorokauden sisällä tapahtumasta.

 

Kilpavalmennus/Intensiiviryhmät/Valmennusryhmät:

Kilparyhmien kausimaksut sekä kilpailukulut laskutetaan sähköpostitse. Kilparyhmiin sekä valmennusryhmiin sitoudutaan koko lukuvuodeksi (syys- ja kevätkausi). Asiakas hyväksyy oppilaspaikan vastaanottaessaan laskun maksamisen kokonaisuudessaan. Myös osissa valittu kausimaksu erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi vaikka oppilas keskeyttäisi kesken kauden.  Emme palauta lukukausimaksuja, vaikka oppilas keskeyttäisi ryhmässä kesken kaiken. Laskut erääntyvät myös lopetustapauksessa kokonaan maksettavaksi.

Lukukausimaksut, laskutus ja toimistokulut:

Lukukausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä järjestelmämme kautta. Voit maksaa lukukausimaksun kortilla tai verkkopankissasi tai erissä laskulla. Laskutuslisä on +10e/lasku.

Toimistomme pidättää oikeuden kohtuullisiin toimistokuluihin.

Lukukausimaksu on sitova. Koulu ei palauta lukukausimaksua, mikäli oppilas keskeyttää opintonsa. Myös useammassa erässä valittu kausimaksu erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi vaikka oppilas keskeyttää opintonsa.

Palautamme kausimaksua ainoastaan lääkärintodistusta vastaan, lääkärintodistus on toimitettava palautusta varten meille kahden viikon sisällä liikuntakiellon alkamisesta jotta voimme suorittaa palautuksen. Sairastapauksia jotka ovat neljä viikkoa tai alle ei korvata.

Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä tai käyttää muita etuuksia, tulee kausimaksu maksaa suoraan toimistollemme.

Kaikista laskumuutoksista ja palautuksista veloitamme aina toimistokulut 10€.

Tunneille osallistuminen/Talon tavat:

Tunnit järjestetään viikottain. Loma-ajat ilmoitetaan nettisivuillamme. Oppilailta odotetaan sitoutumista harjoituksiin. Tunneille ovat tervetulleita kaikki, ja jokainen oppilas sitoutuu noudattamaan yhteisiä pelisääntöjä. Tuntimme ovat syrjinnästä ja kiusaamisesta vapaita paikkoja. Olemme ystävällisiä ja kunnioittavia toisillemme, noudatamme yhteisiä aikatauluja ja otamme tunneile mukaan tarvittavat varusteet. Oppilaita ei ole erikseen vakuutettu.

Poissaolot:

Oppilaalla on oikeus korvata poissaolot toisella samanpituisella tunnilla saman kauden aikana (kevätkauden poissaolot tulee korvata kevätkauden aikana.) Poissaoloja ei korvata rahassa eikä niitä voi käydä korvaamassa etukäteen. Suosittelemme olemaan yhteydessä korvaavan tunnin opettajaan hyvissä ajoin ennen korvaamista.

Palautamme kausimaksua ainoastaan lääkärintodistusta vastaan, lääkärintodistus on toimitettava palautusta varten meille kolmen viikon sisällä liikuntakiellon alkamisesta jotta voimme suorittaa palautuksen. Sairastapauksia jotka ovat neljä viikkoa tai alle ei korvata.

Kilpavalmennuksissa mukana olevilla on velvollisuus ilmoittaa kaikki poissaolonsa opettajalle.

Alennukset:

Lisätuntialennus on -50€ jokaisesta seuraavasta lisätunnista. Ensimmäinen tunti on normaalihintainen, lisätuntialennus on voimassa toisesta tunnista lähtien.

Perhealennus on voimassa lukukausitunneillamme samassa taloudessa asuville  -10e jokaisesta jäsenestä, myös aikuisista.

Opiskelija-alennus on voimassa toisen asteen jälkeen suoritettavista opinnoista. Opiskelija-alennus on lukukausitunneissa ja irtotunneissa -10e. Korttia on näytettävä erikseen kauden alussa toimistollemme tai opettajallesi.

Alennuksia ja tarjouksia ei voi yhdistää.

Tiedotus

Tanssikoulu tiedottaa toiminnastaan nettisivuillaan sekä sähköpostitse. Huolehdithan että yhteystietosi ovat ajan tasalla.

Muuttuneet yhteystiedot voi ilmoittaa sähköpostise toimistoomme: office@studiomove.fi.
Ajankohtaiset uutiset löydät aina www.studiomove.fi. 

 

Vakuutus:

Oppilaitamme ei ole vakuutettu, hoidathan vakuutukset kuntoon! Suosittelemme kaikille henkilökohtaista vapaa-ajan vakuutusta.

Tanssikoululla on vastuuvakuutus joka astuu voimaan mikäli tanssikoulun laiminlyönnistä aiheutuu vahinkoa oppilaalle.

Muuta:

Tuntien minimioppilasmäärä on lukukausitunneilla 6 henkilöä ja irtotunneilla 4 henkilöä, jotta tunti pidetään lukujärjestyksessä koko kauden, jos ei toisin ole ilmoitettu.

Mikäli tunti ei toteudu ja se lopetetaan tanssikoulumme toimesta palautetaan kausimaksu mikäli oppilas ei halua vaihtaa toiselle tunnille.

Matkapuhelimet pidettävä kiinni / äänettömällä tuntien aikana. Arvoesineet otettava mukaan saliin, koulu ei ota vastuuta hukkuneista tavaroista. Välinelajeissa oppilaat voivat jakaa välineen toisen kanssa.

Vanhemmat voivat odottaa lasten tanssitunnin ajan tanssistudion aulassa (mikäli pandemiatilanne sen sallii). Vanhempia otetaan mukaan tanssisaliin vain opettajan kutsuessa.

Ilmoitathan opettajalle, jos oppilaalla on sairaus josta opettajan on hyvä tietää. Tanssikoulu pidättää oikeuden tilapäisiin ja pysyviin opettajamuutoksiin kauden aikana.

Koulu pidättää oikeuden siirtää kauden päättymispäivää tai korvata lähiopetusta etäopetuksella (esim. online-tunteina) poikkeustilanteessa, pandemian, luonnonkatastrofin tai muun vastaavan vahingon sattuessa.

Pidätämme oikeuden kaikkiin koreografioihin. Meillä opittuja ohjelmia tai koreografioita ei saa esittää julkisesti, eikä niillä saa kilpailla ilman koulumme lupaa.
Pandemiatilanteen hellittäessä järjstemme vuosittain kevätjuhlan ja joulujuhlan, jonka pääsyliput ovat huoltajille maksullisia.
Reklamaatiot on tehtävä 14 vrk sisään tapahtuneesta sähköpostitse office@studiomove.fi.Valokuvaus:

Tanssikoulullamme on oikeus käyttää näytöksissä sekä esiintymisissä otettuja kuvia. Tanssikoulu voi dokumentoida tanssitunteja ja esityksiä kuvaamalla ja videoimalla. Kuvausmateriaalia voidaan käyttää opetustarkoitukseen, julkaisuissa, markkinoinnissa ja nettisivuilla. Ilmoita kirjallisesti toimistollemme (office@studiomove.fi) ennen kauden alkua, jos et anna lupaa kuvamateriaalin käyttöön. Oppilaat eivät saa kuvata tunneilla koreografioita ilman opettajan ja tanssijoiden lupaa.

Lisätietoja säännöistämme: office@studiomove.fi tai puhelimitse 010 322 3333.